Aktiver amctheatres.com på Roku Channel, Apple TV, Firestick, Xbox og Android TV (2024)

Med prisvinnende original programmering og filmfavoritter fra alle sjangere, er AMC et av de ledende kabelnettverkene. Nettverket har laget mange serier de siste 15 årene som har redefinert dramatisk historiefortelling, blant dem Mad Men og Breaking Bad.

Det er den fremste underholdningsdestinasjonen med et bredt utvalg av original programmering på AMC, inkludert Scandal, Into The Badlands, Hap & Leonard og Dietland.

Så i tilfelle du vil nyte AMC-innholdet på TV-en din, men ikke vet hvordanaktivere AMCpå Apple TV, Android TV, Roku og Firestick, sørg for å lese denne veiledningen til slu*tten. Ja, her har vi nevnt en trinn-for-trinn-guide som vil hjelpe deg å gjøre det. La oss derfor komme i gang med veiledningen.

Hva er AMC+ Network?

Aktiver amctheatres.com på Roku Channel, Apple TV, Firestick, Xbox og Android TV (1)

Amerikanske multinasjonale AMC Networks eier og driver en grunnleggende kabel-TV-kanal kalt AMC. Det er en begrenset mengde originalprogrammering på kanalen, men den viser hovedsakelig kinoutgitte filmer.

AMC+, strømmetjenesten fra TV-tungvekteren AMC, ble annonsert i juni 2020. I motsetning til Netflix og Hulu, som du kan kjøpe direkte gjennom kabelleverandøren din, kjøpes AMC+ vanligvis gjennom en annen strømmetjeneste eller kabelleverandør.

På AppleTV+ kan du se AMC+ som en kanal. I tillegg kan AMC Plus kjøpes for enheter som f.eksÅr, Apple TV og Fire TV på Apple App Store eller på Google Play.

AMC+-abonnenter vil ha tilgang til innhold fra AMC-nettverket samt Shudder, Sundance Now og IFC Films Unlimited. AMC+ tilbyr imidlertid et bredt utvalg av serier og filmer uten reklame, on-demand og on-demand. Oppgradering av tjenesten vil derfor ikke fjerne annonsene. Foreløpig er AMC+ kun tilgjengelig for abonnenter i USA og er atskilt fra AMC Premiere.

Hvor mye koster AMC+?

Det er ikke mulig å abonnere på AMC+ på annonsefri eller annonsestøttet basis. Det er ingen annonser i AMC+-abonnementer. Det er imidlertid viktig å merke seg at prisen på AMC Plus varierer. Du må betale et annet beløp avhengig av hvor du kjøper AMC+-abonnementet ditt.

AMC tilbyr en abonnementspris på $7/måned på deres nettside eller app. Totalt koster det $84 per år. Likevel er AMC+ tilgjengelig for $9 i måneden på månedlig basis. Du kan kjøpe AMC+ fra eksterne selskaper så vel som fra kabelleverandører eller strømmetjenester.

Hvordan aktiverer jeg AMC?

Aktiver amctheatres.com på Roku Channel, Apple TV, Firestick, Xbox og Android TV (2)

Det ligner på den grunnleggende prosedyren på enhver plattform for å aktivere AMC; du må laste ned appen, kopiere koden, lime den inn og bekrefte den, og det er det. Likevel er det noen få forskjeller i den faktiske operasjonsmetoden som gjør at disse plattformene skiller seg fra hverandre. Så la oss ta en titt på veiledningen videre for å vite hvordanaktivere AMCpå de forskjellige enhetene dine.

Trinn for å aktivere AMC på Android TV

Aktiver amctheatres.com på Roku Channel, Apple TV, Firestick, Xbox og Android TV (3)

Vi begynner med en av de mest populære TV-plattformene, Android. Her er trinnene du må følge hvis du ønsker å bruke AMC på en Android TV.

  1. Last ned AMC-appen fra Play Store på Android TV.
  2. Gå tilKontoermenyen i appen.
  3. Du må kopiereAktiviseringskode.
  4. Besøkamc.com/activatei nettleseren din.
  5. Når koden er kopiert, lim den inn i skjemaet og klikkSende inn. Det vil ta litt tid før koden din blir bekreftet, så vær tålmodig.

Trinn for å aktivere AMC på Apple TV

Aktiver amctheatres.com på Roku Channel, Apple TV, Firestick, Xbox og Android TV (4)

Det er ingen forskjell mellomApple TVog andre TV-plattformer. Disse tjenestene er like, men det er noen unike forskjeller mellom dem. Du trenger bare å laste ned applikasjonen, hente koden din og aktivere kontoen din. For å unngå problemer eller feil, er det viktig å aktivere AMC på din Apple TV. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor.

  1. Naviger til App Store på Apple TV.
  2. Finn AMC-applikasjonen på datamaskinen din og installer den.
  3. FraKontoerfanen, fåAktiviseringskode.
  4. For å aktivere, gå tilamc.com/activate, lim inn koden der, og klikk påSende innknapp.

Du må kanskje vente noen minutter før dette fullføres. Det tar noen minutter å fullføre, men du kan nyte filmene dine når de er ferdige.

Trinn for å aktivere AMC com på Amazon Fire Stick

Aktiver amctheatres.com på Roku Channel, Apple TV, Firestick, Xbox og Android TV (5)

Aktivering av AMC på AmazonFireStickTV er så enkelt som å følge trinnene som følger med.

  1. Velg fra den øverste fanenApper.
  2. Søk etter og last ned AMC på enheten din.
  3. Gå tilKontoerfanen i appen.
  4. Pass på at du kopierer aktiveringskoden.
  5. For å aktivere, gå tilamc.com/activate, lim inn koden og klikkSende inn.

Når koden din er bekreftet, vennligst vent noen minutter. Du kan derfor se AMC på Amazon Fire Stick på denne måten.

Trinn for å aktivere AMC på Roku

Du kan aktivere AMC på din Roku-tilkobling ved å følge disse trinnene.

  1. Du må åpne TV-en og Roku.
  2. For å få tilgang tilRoku hjemmeside, trykkHjemknappen på fjernkontrollen.
  3. Gå tilStreaming kanalerog søk i Roku.
  4. Klikk deretterLegg til kanalfor å legge til AMC.
  5. Nå er neste trinn å aktivere enheten, velge den og gå tilKontoer.
  6. Du må kopiere aktiveringskoden din.
  7. Du kan lime den inn påamc.com/activateog sende den inn.

Dette lar deg nyte AMC på din Roku-enhet. Roku-brukere som bruker Spectrum Internet har problemer med å aktivere AMC på enhetene sine.

Generelt, hvis det er tilfelle, må du kontaktespectrum.net/Brukerstøttefor å få løst problemet ditt. For mange brukere har bruk av en mobil hotspot for å aktivere tjenesten fungert som en løsning.

Noen ofte stilte spørsmål – vanlige spørsmål

Hvor finner jeg AMC-aktiveringskoden min?

Du vil motta en aktiveringskode når du registrerer deg med informasjon om TV-tjenesteleverandøren din. Med fjernkontrollen trenger du ikke å skrive inn alt; koden er en slags snarvei. Når du bruker Roku, Apple TV, Android TV eller Samsung TV, blir du bedt om å "Logg på" før du ser innhold.

AMC on demand: hvordan aktiverer jeg det?

Du kan bruke denne appen ved å gå til AMCTheatres.com/activate, logge på Stubs-kontoen din og skrive inn koden fra Roku-skjermen. Du kan registrere deg for en "Insider"-konto gratis hvis du ikke allerede er medlem; Du må imidlertid oppgi et gyldig kredittkort.

Er AMC gratis på Amazon Prime?

For øyeblikket tilbyr ikke Amazon Prime AMC. MedAmazon Prime, AMC+ (AMC Plus) er den eneste premium streaming-pakken som er tilgjengelig fra AMC.

I tillegg til en rekke kritikerroste filmer og eksklusive serier, tilbyr den et bredt spekter av AMC-innhold. Det er en Amazon Prime Video Channel for AMC+, som er en abonnementstjeneste. Derfor er det ikke gratis.

Trenger jeg en TV-leverandør for å se AMC?

AMC-innhold kan bare sees hvis TV-leverandøren din deltar. Det har imidlertid blitt bemerket at AMC ikke krever at brukerne logger på TV-ene sine for å få tilgang til utvalgte hele episoder ved flere anledninger. Du må vente til AMC legger til TV-leverandøren din hvis den ikke er oppført.

Er det et problem med AMC-aktiveringskoden? Hva burde du gjøre?

AMC-aktiveringskoden din kan ha utløpt, noe som er den vanligste årsaken til at den ikke fungerer. Det er også en mulighet for at den slu*tter å fungere på grunn av en serverfeil.

Hvis du har problemer med å registrere enheten din, klikker du på Få en ny kode. Ved å gjøre det vil du kunne få en ny aktiveringskode og fullføre prosessen.

Oppsummere

Så det er slik du enkelt kanaktiver AMC.compå Apple TV, Android TV, Roku og Firestick. Vi håper at denne veiledningen har hjulpet deg. I mellomtiden, for mer informasjon, kommenter nedenfor og gi oss beskjed.

LES OGSÅ:

  • Aktiver Paramount Plus Apple TV, Firestick, Roku, Xfinity
  • Aktiver Disneyplus.com Login/Begin URL 8-sifret kode
  • Aktiver CTV på ctv ca/aktiver på Apple TV, SmartTV, Roku
  • Aktiver MTV på Roku, Smart TV, Apple TV, Fire Stick
  • Slik aktiverer og får du tilgang til PlayStation Plus 14-dagers prøvekode
  • Slik aktiverer du Gap-kredittkort på gap.com activate
  • Slik aktiverer du Mitt Wisely-kort på activatewisely.com
  • Aktiver AMC Theatres on Demand på www.amctheatres.com/activate
Aktiver amctheatres.com på Roku Channel, Apple TV, Firestick, Xbox og Android TV (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6237

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.